Style Radar

Balenciaga lansează crocși de lux. Gumarii de sute de euro!

Scris de Alexandru Manea

Balenciaga devine iar un brand controversat după ce a lansat un model de crocs, încălțăminte din cauciuc/spumă, roz, căreia românii îi spun, de regulă gumari. Pentru că sunt considerați acum fiță, ei au un preț pe măsură, de sute de euro.

Balenciaga lansează crocși de lux. Gumarii de sute de euro!

Balenciaga este din nou u brand controversat. După ce a lansat geanta de lux în formă de sacoșă albastră precum cea de la Ikea, de nici un euro, acum devine iar subiect de discuții și controverse.

Brandul a lansat o pereche de pantofi de lux, în colaborare cu cei de la Crocs. Mai exact, pantofi roz, din cauciuc/spumă, cu platformă și găurele precum cei purtați pe plajă și în apa mării de turiști, pe care îi poți cumpăra cu câțiva euro.

Însă, pentru că acum sunt produsul unei case de modă prestigioase, noii crocși au prețul de sute de euro. Sunt, ce-i drept, acoperiți de tot felul de briz-brizuri, insigne sub diverse forme.

Nu știm cât de mulți oameni vor cumpăra și vor purta aceste încălțări, considerate de mulți drept hidoase, însă cu siguranță brandul Balenciaga a devenit, prin această controversă, din ce în ce mai cunoscut, ajungând la urechile celor care habar nu aveau de existența lui.

Rămâne doar să descopere dacă va avea de câștigat și la capitolul credibilitate.

 

Final look at the Balenciaga show with a Crocs platform. #balenciaga #balenciagacrocs

A post shared by Molly Wilhelm (@molly.wilhelm) on

Scrie un comentariu