News

Amy Winehouse, celebrata la Londra printr-un bal caritabil pentru persoanele fara adapost!

Scris de Christian Stan

Au trecut 16 luni de cand Amy Winehouse s-a stins din viata in urma unei supradoze de medicamente si alcool, insa Amy Winehouse Foundation continua sa faca acte caritabile in memoria artistei. Marti seara, la Dorchester Hotel din Londra, a fost organizat un bal ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru persoanele fara adopost.

In cartierul ei se stia ca Amy Winehouse are inima mare cand vine vorba despre persoanele fara adopost, iar una dintre principalele cauze ale Fundatiei cei ii poarta numele este aceea de a ajuta persoanele aflate in dificultatea de a nu avea un acoperis deasupra capului.

Marti seara, la Dorchester Hotel din Londra, parintii lui Amy Winehouse, Mitch si Jane, au organizat un bal al Fundatiei Amy Winehouse, infiintata imediat dupa moartea subita a cantaretei.

La eveniment au luat parte producatorul muzical Mark Ronson, fostul iubit Reg Traviss sau nepoata lui Amy, Dionne Bromfield.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu