Video

VIDEO! Baietii de la Ambercrombie&Fitch, cuprinsi de euforia „Call Me Maybe”!

Scris de Christian Stan

Brandul Albercrombie&Fitch recurge la tot felul de artificii pentru a se promova, iar cea mai noua gaselnita a adunat in doar doua zile peste 120.000 de vizualizari pe YouTube. Baietii care apar in campaniile publicitare ale brandului mimeaza piesa „Call Me Maybe” a lui Carly Rae Jepsen. Video-ul a fost filmat in mai multe orase din lume, printre care New York, Paris si Milano.

Brandul american Albercrombie&Fitch recurge la tot felul de idei ingenioase pentru promovarea brandului, iar de curand a lansat un video in care zeci de baieti la bustul gol mimeaza ca ar canta piesa „Call Me Maybe”.

Hitul apartine lui Carly Rae Jepsen si domina clasamentele muzicale din Statele Unite, Anglia sau Australia. Presedintele Obama a declarat ca are pe Ipod aceasta piesa, iar concurentele de la MISS USA au realizat o coregrafie pe „Call Me Maybe”.

Video-ul realizat de Albercrombie&Fitch a fost filmat in orase precum New York, Milano sau Paris, iar in doar doua zile de la lansare are peste 120.000 de vizualizari pe YouTube.

Scrie un comentariu