Stiri Interne Video

Baietelul Antoniei si al lui Alex Velea, cuminte foc la prima lui sedinta foto! Uite-l cum sta linistit in bratele parintilor! VIDEO

Scris de Administrator

Desi abia a implinit doua luni, baietelul Antoniei si al lui Alex Velea, micutul Dominic, este un copilas extrem de cuminte. La prima lui sedinta foto, a stat cumintel in bratele parintilor! Iata un filmulet „making of” din timpul seidntei foto pe care cei trei au realizat-o recent pentru revista VIVA.

antonia-alex-velea-dominic

Alex Velea, Antonia si fiul lor, Dominic, au punctat deja prima sedinta foto impreuna, la aproape doua luni de la venirea pe lume a micutului. Cei trei au pozat impreuna pentru cel mai nou numar al revistei VIVA si, cu toate ca este inca extrem de mic, Dominic a fost cat se poate de cuminte la sedinta foto si a stat tot timpul linistit in bratele parintilor sai.

antonia-alex-velea-copil

Daca pana acum fanii celor doi artisti au avut ocazia sa vada doar fotografii in care bebelusul avea fata acoperita, Antonia se mandreste acum cu baietelul ei. Artista a publicat, pe pagina ei oficiala de Facebook, un filmulet „making of” din timpul sedintei foto.

Scrie un comentariu