Stiri externe

Baietii de la Backstreet Boys, dezbracati in noul lor clip!

Scris de Christian Stan

Milioanele de fane ale trupei Backstreet Boys suspina de dragul celui mai nou clip al trupei, „Show’em What You Made Of”, recent lansat. In acest clip, AJ si Brian apar pe jumatate dezbracati.

backstreet-boys

La 38 de ani, Brian de la Backstreet Boys are inca un fizic de invidiat si nu se teme sa-si expuna abdomenul in cel mai nou clip al trupei, „Show’em What You Made Of”. Brian si AJ apar la busutl gol, in vreme ce Nick, Kevin si Howie poarta tricouri sau maiouri negre. Clipul este unul de studio, relativ simplu, tocmai potrivit unei balade.

Aceasta piesa este noul extras pe single de pe albumul „In A World Like This”, lansat pe 30 iulie, care a reusit sa ajunga in top 5 in clasamentele de vanzari din Statele Unite, Canada, Olanda, Germania, Elvetia, Spania, Taiwan si Japonia. Trupa, care exista inca din 1993, a ajuns acum la al optulea album din cariera si se afla in plin turneu mondial de promovare a discului. Concertele pe care The Backstreet Boys le sustin in prezent sunt primele din ultimele sapte ani.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu