Stiri externe

Azi trebuia sa inceapa Eurovision. Ce decizie s-a luat totusi!

Scris de Ana Kozma

Astazi ar fi trebuit sa inceapa Eurovision. Editia din acest an s-a anulat insa din cauza Pandemiei de COVID-19. Vom putea urmari totusi online o serie de emisiuni dedicate artistilor si melodiilor calificate in finala.

Azi trebuia sa inceapa Eurovision. Ce decizie s-a luat totusi!

Astazi, la Rotterdam ar fi trebuit sa se dea startul Eurovision 2020. Din pacate insa, editia din acest an a celebrului concurs muzical a fost anulata pe fondul Pandemiei de Coronavirus.

Cu toate astea, s-ar parea ca organizatorii, European Broadcasting Union, le-au pregatit o serie de surprize fanilor Eurovision. Este vorba despre 2 emisiuni ce vor fi difuzate exclusiv online. Emisiuni dedicate artistilor si melodiilor calificate la Eurovision 2020.

Emisiunile „Eurovision Song Celebration 2020” vor fi difuzate pe YouTube pe 12 si 14 mai, incepand cu ora 22:00. Show-urile difuzate online vor include piesele calificate la Eurovision 2020. De asemenea, vor fi invitati creatori de continut YouTube din toata Europa, inclusiv Romania. Printre YouTuberii romani pe care ii vom putea vedea se numara Maria Zvinca, Cezara (Cezara Cristescu), Queen A (Alexandra Anghel) si Atentie, Cad Mere! (Alex Cozma).

Eurovision 2020 s-a anulat din pricina pandemiei de Coronavirus. Anul viitor, cel mai probabil tot Roxen ne va reprezenta tara in acest concurs, insa piesa Alcohol You nu mai este acceptata!

Roxen merge anul viitor la Eurovision, insa piesa Alcohol You nu mai este acceptata!

Scrie un comentariu