Stiri Interne

Azi incepe show-ul Vulturii de noapte, la Kanal D. Iata despre ce este vorba!

Scris de Alexandru Manea

Noua emisiune „Vulturii de noapte” debuteaza in aceasta seara la Kanal D. Show-ul este prezentat de Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita. Iata despre ce va fi vorba.

Azi incepe show-ul Vulturii de noapte, la Kanal D. Iata despre ce este vorba!

Emisiunea WOWBiz a iesit din grila Kanal D. Seara se difuzeaza Exatlon si, in fiecare vineri, noul show, Vulturii de noapte, prezentat de Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita.

Intr-un platou spectaculos, care te duce cu gandul la incendiare nopti urbane, special creat pentru acest show la cele mai inalte standarde tehnologice si in acord cu cele mai noi trenduri in televiziune, cei trei prezentatori vor da frau liber distractiei si vor pregati publicul de weekend!  Cei trei „vulturi” vor avea in fiecare editie invitati cu totul speciali, pe care ii vor provoca la dialog si dezvaluiri, iar surprizele se vor tine lant.

Azi, in prima editie a show-ului, alaturi de Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita, in platoul inundat de lumini, se vor dezlantui Anda Adam, Cezar Ouatu si Daniel Buzdugan, gata sa le ofere telespectatorilor o experienta  memorabila. Cele mai neasteptate intamplari se vor consuma sub ochii telespectatorilor, la ceas de noapte, iar daca una dintre imaginile alaturate va pune pe ganduri e semn ca Vulturii si invitatii lor chiar isi fac de cap in prima editie a show-ului.

Scrie un comentariu