Stiri externe

AUDIO! Colaborare inedita intre Jay-Z si Daft Punk! „Computerized” face furori pe internet

Scris de Administrator

Rapper-ul Jay-Z si Daft Punk au inregistrat impreuna o melodie despre care inca nu se stiu prea multe informatii si care nu a aparut vreodata pe vreun album, dar care, zilele acestea, a aparut intamplator pe internet, mai exact pe un site al fanilor duo-ului francez de muzica electronica!

daft-punk-jay-z

Misteriosii artisti ce formeaza duo-ul francez de muzica electronica numit Daft Punk au colaborat cu rapper-ul Jay-Z si au realizat impreuna o piesa, intitulata „Computerized”, nelansata vreodata pe vreun album.

Piesa tocmai ce a aparut online, pe un site al fanilor Daft Punk, si se spune despre ea ca ar fi fost initial gandita sa apara pe albumul pe care Guy-Manuel de Homem-Christo si Thomas Bangalter l-au lansat anul trecut, „Random Access Memories”.

Computerized” este o melodie menita sa atraga atentia oamenilor asupra faptului ca tehnologia a ajuns sa ocupe un loc poate prea important in vietile noastre.

Versurile lui Jay-Z vorbesc despre faptul ca de multe ori renuntam la conversatiile fata in fata in favoarea mesajelor scrise, iar inima ne este franta prin email.

„Spune ca sunt rece. Singurul moment cand ma simt confortabil sa o sarut este cand ii scriu x si o”, spune rapper-ul in versurile piesei.

Pe refren, baietii de la Daft Punk spun: „Toata lumea va fi computerizata”.

Se zvoneste ca piesa ar fi fost produsa de Kanye West insa, conform Pitchfork, acest lucru nu este adevarat.

Este de asemenea posibil ca piesa sa fi fost realizata pentru a face parte de pe soundtrack-ul filmului „Tron: Legacy”, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Totusi, o dovada a faptului ca melodia a fost inregistrata acum cativa ani ar fi si faptul ca, in versurile ei, Jay-Z mentioneaza brand-ul Blackberry, lucru ce probabil nu s-ar mai fi intamplat daca ea ar fi fost inregistrata dupa ce rapper-ul a semnat, anul trecut, un contract cu Samsung.

)

Scrie un comentariu