Stiri externe

Scandalos! O avocata din LA s-a photoshopat in poze cu celebritati pentru a capata noi clienti!

Scris de Christian Stan

Svitlana Sangary, o avocata din Los Angeles, a cazut in propria ei cursa. Dupa ce a vrut sa-si ademeneasca clientii falsificand poze in care ea aparea alaturi de peste 50 de celebritati, Svitlana se vede acum in situatia penibila in care licenta ei de practicare a meseriei i-a fost revocata.

lawyer

La Los Angeles nu numai barmanitele viseaza la celebritate ci si avocatii. Svitlana Sangary este numele unei avocate care s-a photoshopat in fotografii cu peste 50 de celebritati si a urcat pozele pe site-ul ei personal. Totul… in incercarea de a dobandi clienti mai instariti.

Svitlana a crezut ca va prezenta incredere in fata potentialilor clienti daca le va prezenta acestora fotografii in care ea apare alaturi de George Clooney, Leonardo DiCaprio, Donald Trump, Paris Hilton sau Kim Kardashian. Mai mult, Svitlana s-a postat in primul rand la un show de moda alaturi de Beyonce si Jay Z.

Daca multa vreme niciunul dintre clienti nu si-a dat seama ca fotografiile au fost fasificate, iata ca in cele din urma adevarul a iesit la iveala. Avocata a ajuns acum sa aiba probleme cu legea. Svitlana risca acum ca licenta ei de practicare a meseriei sa fie suspendata vreme de sase luni sub acuzatia de „publicitate mincioasa”, iar apoi vreme de trei ani nu mai are voie sa faca nicio abatere sau licenta ei va fi suspendata definitiv.

Scrie un comentariu