News Stiri externe

Avicii si-a taiat venele cu un ciob de sticla! Iata ce scrie in certificatul de deces!

Scris de Christian Stan

Tim Bergling, DJ-ul suedez cunoscut sub numele de Avicii, a fost gasit mort in conditii misterioase in camera sa din resortul de lux Muscat Hills din Muscat, Oman, pe 20 Aprilie. DJ-ul se pare ca si-a taiat venele cu o sticla sparta!

Cauza mortii lui Avicii este sinucidere! Asta scrie in certificatul de deces, facut public in urma cu cateva zile. Artistul suedez, in varsta de 28 de ani, a hotarat sa-si puna capat zilelor dupa ce si-a taiat venele cu un ciob de sticla.

Acesta se afla in vacanta intr-un resort din Oman, iar la data de 20 Aprilie a fost gasit fara suflare in camera lui de hotel. Se pare ca Avicii a hotarat sa-si puna capat zilelor dupa ce a baut o sticla cu vin, pe care a spart-o si a folosit cioburile pentru a-si taia venele la incheietura mainii. In momentul in care a fost descoperit, DJ-ul pierduse deja prea mult sange ca sa mai poata fi salvat.

„S-a luptat cu multe ganduri referitoare la sensul vietii. Nu-si gasea locul si nu era fericit. Nu a mai putut continua si si-a dorit sa-si gaseasca pacea”, se precizeaza intr-o declaratie data de familia artistului.

Click AICI pentru a citi certificatul de deces. Cauza este sinucidere.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu