Stiri Interne

Autograful in original al lui Klaus Iohannis, vandut pe internet cu 100 de euro!

Scris de Administrator

Dupa ce a beneficiat de o sustinere incredibil de mare din partea romanilor in campania pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, pe care l-a si castigat de altfel, Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte european, iar mai nou, autograful sau in original este scos la licitatie pe internet!

klaus-iohannis-autograf

Odata cu valul de simpatie si de sustinere din campania pentru cel de-al doilea tur de scrutin, Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte european, cel putin in mediul online. Asa ca nu este de mirare faptul ca un numar impresionant de romani s-au inghesuit luna trecuta la evenimentul de lansare a cartii sale din cadrul Targului Gaudeamus, pentru a obtine un autograf din partea lui Kaus Iohannis.

Volumul intitulat „Pas cu pas” s-a vandut atunci mai ceva ca painea calda, iar Klaus Iohannis a stat rabdator la standul sau pentru a da autografe tuturor doritorilor.

Mai nou, o carte cu autograful sau in original a fost scoasa la vanzare pe Internet. Conform ziarului Ring, pretul acestui volum este de 438 de Lei.

Scrie un comentariu