News

Augustin Viziru si Oana Mares divorteaza!

Scris de Alexandru Manea

Dupa o perioada in care devenisera mai degraba amici, Augustin Viziru si Oana Mares au decis ca este timpul sa divorteze. Mariajul lor a fost presarat cu mai multe cazuri de infidelitate, sustin apropiatii lor. O presupusa aventura a fost si dezvaluita de o publicatie mondena.

Augustin Viziru si Oana Mares au decis ca este timpul sa divorteze dupa doi ani de casnicie si sa se desparta dupa 11 ani de relatie. Se pare ca in ultima jumatate de an cei doi devenisera doar amici iar flacara iubirii s-a stins iremediabil.

„Noi in ultimele opt luni am format o echipa foarte putrenica. Am trecut peste orice greutate impreuna, ca prieteni. Impreuna nu mai locuim de trei saptamani.

Am depasit momentele grele si este normal sa ne despartim pentru ca asa stabilisem cu un an in urma. Am ramas in relatii bune. Vom fi unul pentru celalalt persoane speciale”, a declarat Oana la Antena 1, adaugand acum: „Da, e adevarat. Ne despartim!”.

Mariajul lor a fost, se pare, presarat cu mai multe momente de infidelitate. Pe de o parte, Augustin este cunoscut drept un cuceritor si un barbat plin de sarm, asfel ca in carca lui i s-au pus mai multe tentative de relatii extraconjugale.

Nici Oana nu sta mai prejos. Desi a negat orice relatie cu Cosmin Natanticu, ea a fost surprinsa de paparazzi in casa lui.

Momentul este aproape antologic si a fost generos comentat in presa: panicata de prezenta fotografilor in exteriorul casei, Oana l-a chemat atunci pe sotul ei sa vina sa o ia cu masina din casa presupusului amant.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu