Stiri Interne

Augustin Viziru s-a ingrasat 10 kg pentru un rol. Iata cum arata acum!

Scris de Alexandru Manea

Augustin Viziru s-a ingrasat 10 kilograme pentru un rol. De dragul artei, actorul a mancat in exces, nu a mai facut sport, astfel incat sa i se depuna pe abdomen un strat de grasime consistent, de care va incerca sa scape, cu greu, ce-i drept, dupa ce filmarile se vor sfarsi.

augustin-viziru-ingrasat

Augustin Viziru s-a ingrasat 10 kg pentru un rol

Augustin Viziru este de nerecunoscut in prezent. Actorul, lansat in urma cu zece ani in roluri de macho in telenovelele romanesti, s-a ingrasat 10 kilograme. Are acum o burta impresionant de mare, totul pentru un nou rol pe care l-a prins pentru comedia “Ghinionistul”.

In acest nou proiect Augustin apare purtand haine saracacioase, si joaca intr-un sat de langa Resita. In comedia cu pricina, Ruby joaca rolul sotiei sale. Filmarile s-au terminat recent, astfel ca actorul a intrat deja intr-un program de slabit, mergand la sala si sperand sa dea burta jos cat de curand posibil.

Conform Click, filmul va avea premiera in primavara anului viitor, iar in distributie mai apar si Gheorghe Visu, Vlad Logigan, Virgil Iantu si Dorian Popa.

Scrie un comentariu