Stiri Interne

Augustin Viziru a câștigat 50.000 de euro la Ferma. Ce va face cu banii!

Scris de Ana Kozma

Așa cum se zvonea deja de ceva vreme, Augustin Viziru este câștigătorul sezonului din acest an al reality show-ului Ferma de la Pro TV. Iată ce va face cu premiul în valoare de 50.000 de euro!

Augustin Viziru a câștigat 50.000 de euro la Ferma. Ce va face cu banii!

Ieri seară s-a disputat finala sezonului din acest al al reality show-ului „Ferma: orășeni versus săteni”. În marea finală au ajuns Elena Chiriac, Andrei Stoica, Viviana Sposub și Augustin Viziru. Acesta din urmă a ieșit învingător și a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro. În plus, cu titlul de Fermierul Anului 2020.

Nu este pentru prima oară când Augustin Viziru participă la Ferma. S-a întâmplat și acum 5 ani, când a fost nevoit să părăsească show-ul după ce și-a tăiat mâna în direct.

De data aceasta, norocul a fost de partea lui. Ultimul duel a fost chiar împotriva cele care i-a fost aliată în această emisiune. Este vorba despre Elena Chiriac.

„Trofeul este pentru fetiţa mea. Tot ce mai contează în viaţa asta pentru mine este fetiţa mea, familia mea”, a declarat Augustin Viziru.

Ce va face cu premiul de 50.000 de euro

„Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a declarat el pentru Click.ro.

Augustin Viziru, invalid un an de zile dupa accidentul de la „Ferma vedetelor”

Scrie un comentariu