2 Principale News

Audienta „Uite cine danseaza”. PRO TV preia conducerea luni seara!

Scris de Christian Stan

Audienta Uite cine danseaza. Dupa ce Antena 1 a dominat ultimele seri de luni cu noul sezon al emisiunii „Chefi la cutite”, iata ca PRO TV redevine campionul audientelor odata cu debutul show-ului „Uite cine danseaza”.

Audienta „Uite cine danseaza”

PRO TV redevine campion in audienta in seara de luni, odata cu lansarea show-ului „Uite cine danseaza”. Postul a reusit pentru prima data in ultima luna sa depaseasca Antena 1 luni seara, la postul concurent difuzandu-se noul sezon al emisiunii „Chefi la cutite”.

„Uite cine danseaza” a inregistrat 10,4 puncte de Rating cu 28,6 % Share, asta in vreme ce productia Antenei 1 a terminat seara cu o medie de 9,2 puncte de rating si 25,3 % share. 

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost sarea și piperul primei ediții a noului show de divertisment de la Pro TV, „Uite cine dansează”. Schimbul de replici dure, mișto-urile și răspunsurile civilizate dintre cele două au stârnit reacții peste reacții pe rețelele de socializare. Citeste mai multe AICI. 

 

Audienta Uite cine danseaza

Aici spectacolul e cel mai stralucitor! A inceput Uite cine danseaza ACUM #uitecinedansează

A post shared by @uitecinedanseaza on

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu