Stiri Interne

Au stat ore la coada sa prinda abonamente la Bodyshape de Black Friday

Scris de Alexandru Manea

Situatie fara precedent in industria de fitness din Romania. Zeci de persoane au asteptat, inca de la miezul noptii, la coada, in frig, pentru a prinde promotiile speciale de Black Friday ale cunoscutei sali de fitness din Bucuresti.

Au stat ore la coada sa prinda abonamente la Bodyshape de Black Friday

La ora 12 noaptea au fost activate promotiile salii de fitness, iar doar primii zece au putut cumpara un abonament pe un an, in valoare de 1125 euro, si primeau gratuit inca un an de abonament, ori puteau oferi un abonament gratuit unui prieten in primul an. Apoi, urmatorii la rand au prins discountul de 25% la abonamentele disponibile.

“La ora 3 dimineata majoritatea abonamentelor erau deja epuizate. Sunt peste masura de uimita si coplesita de cele intamplate. Bodyshape este concept care a schimbat in bine  vietile a mii de oameni si a devenit aspirational pentru toti cei care au vazut rezultatele acestora”, declara Irina Alionte, fondatoarea Bodyshape Transformation Center.

Bodyshape este unul din cele mai apreciate concepte de fitness din Romania in acest moment intrucat vine in ajutorul celor care vor sa slabeasca ori sa se mentina in forma prin antrenamente scurte, de doar 45 de minute, imbinate cu plan de nutritie personalizat si coaching pentru a fi mai motivat in atingerea targetului dorit.

Acest stil de antrenament este si eficient si distractiv in acelasi timp, astfel incat sa te faca sa nu renunti la el, chiar avand un program zilnic atat de incarcat.

Antrenamentul de la Bodyshape arde pana la 700 de calorii in numai 45 de minute. Sute de oameni, chiar si cei care nu facusera sport pana atunci, au reusit sa dea jos kilogramele in plus si chiar sa aiba abdomen plat, cu patratele.

 

“Bodyshape este conceptul care te antreneaza pe toate planurile: fizic, psihic si nutritional. Este gandit in asa fel incat sa iti ofere toate conditiile pentru a reusi, pentru a aduce schimbarea cu adevarat in viata ta si pentru a avea perseverenta si constanta. Rezultatele uimitoare se intretin prin consecventa si printr-o minte puternica pe care o antrenezi tot la Bodyshape”, adauga Irina Alionte.

#TransformareWOW 👏 Probabil te intrebi ce se intampla dupa programul 6 Week Challenge… ei bine, abia atunci se intampla lucrurile extraordinare. La început de colaborare Maria nu a fost interesată de o monitorizare a progresului prin poze, dar după un an de zile împreuna cu noi și cu 23 de kilograme mai ușoara Maria ne-a trimis o poza din arhiva personală de la începutul colaborării noastre sa facem acest colaj incredibil. Suntem tare mândrii de persoanele care aleg sa facă o transformare pe termen lung! „Acum pot face atat de multe lucruri si pot sa imi propun obiective care inainte erau doar la nivel de vise irealizabile” – Maria #TransformationTuesday #health #fitness #fit #fitnessaddict #fitspo #workout #cardio #gym #train #training #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #lifestyle #diet #getfit #cleaneating #eatclean #exercise #fitnessmotivation #motivation #transformation

A post shared by Bodyshape TransformationCentre (@bodyshaperomania) on

Andreea Marin a intrat in cantonamentul Bodyshape de 6 saptamani

Scrie un comentariu