Stiri externe

Au purtat vedetele mască la Premiile Oscar?

Scris de Ana Kozma

După mai bine de un an de pandemie, organizarea galei de decernare a Premiilor Oscar a părut oarecum o gură de aer proaspăt. Evenimentul nu s-a defășurat online, iar vedetele prezente nu au purtat măști de protecție. S-au luat însă toate măsurile necesare pentru ca toți cei prezenți la ceremonie să fie în deplină siguranță.

Au purtat vedetele mască la Premiile Oscar?

Gala Premiilor Oscar de anul acesta a fost amânată cu două luni. S-a desfășurat noaptea trecută. Nu online, așa cum s-a întâmplat în ultimul an cu multe dintre evenimente importante, ci fizic. Într-un fel, a fost resimțită atmosfera normală dinainte de pandemie. Vedetele prezente la ceremonie nu au purtat măști de protecție. Au fost respectate însă măsuri stricte de siguranță.

Regina King a explicat, în discursul de deschidere a evenimentului, toate aceste reguli de siguranță. Tuturor celor prezenți li s-a cerut să fi trecut anterior prin schema completă de vaccinare anti-COVID. În plus, au fost testați de mai multe ori pentru ca toată lumea să fie sigură că nu se expune la riscuri.

Important de știut că măștile de protecție au lipsit doar în fața camerelor de luat vederi, din dorința organizatorilor de a crea o atmosferă relaxată. Cu toate astea, invitații au purtat măști atunci când nu se aflau în fața camerelor.

Frances McDormand și-a dorit să fie 100% sigură, astfel că în ciuda tuturor măsurilor de siguranță, a ales să poarte mască pe tot parcursul evenimentului.

Ceremonia din acest an nu s-a mai desfășurat la Dolby Theatre din Hollywood, acolo unde se ține de obicei. A fost mutată la Union Station din Los Angeles. O clădire monument istoric ce datează din anii 1930 și care dispune de spații imense atât la interior, cât și la exterior.

Lista de invitați a fost și ea mai scurtă decât în alți ani. S-a limitat la un număr de 170 de participanți, față de cei 3000 de invitați din anii anteriori.

Red Carpet Oscar 2021. Cum s-au îmbrăcat vedetele!

Scrie un comentariu