ADPM Coffee Break

Au primit milioane de dolari sa fie imaginea acestor branduri

Scris de Administrator

Marile branduri apeleaza, tot mai des, la celebritati internationale pentru a le fi ambasadori. Iar pentru asta, sunt dispusi sa plateasca milioane de dolari.

Au primit milioane de dolari sa fie imaginea acestor branduri

In publicitate, imaginea reprezinta tot. Asta o stiu si companiile mari care aleg sa se asocieze cu vedete iubite de milioane de oameni, in speranta ca aceasta simpatie se va transfera si asupra produselor lor. Iata unele dintre cele mai cunoscute colaborari intre branduri si celebritati.

Beyonce

Beyonce este una dintre cele mai faimoase cantarete din lume, iar onorariul ei pentru endorsarea unor produse sau companii este pe masura celebritatii. Cu toate astea, ea a colaborat, de-a lungul timpului, cu branduri precum Pepsi, Tommy Hilfiger sau Emporio Armani. Contractul sau cu Pepsi, din 2012, ar fi fost in valoare de 50 de milioane de dolari.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

George Clooney

Indragitul actor este ambasadorul Nespresso si Omega de ani buni. Aceste doua colaborari il fac unul dintre cei mai productivi si longevivi endorseri de ceasuri si cafea.

David Beckham

Se pare ca tot ce atinge faimosul fotbalist se vinde ca painea calda. De-a lungul anilor, a fost imaginea multor branduri, iar printre cele mai cunoscute campanii ale sale se numara cele pentru Brylcreem, Pepsi, H&M si Sainsbury’s. Performanta lui sportiva, dar si faptul ca in 2015 a fost numit cel mai sexy barbat din lume, l-au facut atat de atragator pentru marile companii. Iar asta a contribuit decisiv și la tarifele impresionante pe care le practică.

New clothing………#davidbeckham #hennesandmauritz #instafollow

A post shared by David Beckham H and M (@david_beckhamhandm) on

Kendall Jenner

Kendall a aparut in nu mai putin de 14 campanii publicitare pana acum. Cele mai cunoscute au fost pentru Estée Lauder, Marc Jacobs, Calvin Klein si Glu Mobile. De asemenea, impreuna cu sora ei Kylie promoveaza o linie de imbracaminte de la Topshop.

#ad I pose in #mycalvins. What do you do in yours? my Spring 2016 @calvinklein campaign

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Adina Buzatu a imbracat 12 vedete feminine in haine masculine!

Julia Roberts

Colaborarea Juliei cu Lancome este una dintre cele mai de durata din industrie. Ea este imaginea cosmeticelor companiei si a parfumului la Vie est Belle inca din 2010.

 

 

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu