Stiri externe

Au inceput filmarile la „50 Shades of Grey”! Afla cand va fi lansat filmul!

Scris de Christian Stan

Dupa multe castinguri si scandaluri pre-productie, iata ca filmarile pentru primul film din mult-asteptata serie „50 Shades of Grey” au inceput zilele trecute la Vancouver, in Canada. Jamie Dornan si Dakota Johnson au fost surprinsi de paparazzi in timp ce filmau o scena intr-o cafenea.

dakota-johnson

Necazurile s-au tinut lant de filmul „50 Shades of Grey”, prima adaptare pentru marele ecran din trilogia erotica a lui E.L.James. Dupa ce Charlie Hunnam a renuntat la rolul lui Christian Grey producatorii au facut din nou un casting si l-au ales pe modelul devenit actor Jamie Dornan, care in trecut a putut fi vazut in reclamele la lenjeria Calvin Klein.

jamie-dornan

Dupa o intarziere de cateva luni iata ca filmarile au inceput de curand la Vancouver, in Canada, insa data lansarii filmului a fost decalata cu jumatate de an. Pelicula trebuia sa aiba premiera, initial, pe 1 august 2014, insa din lipsa de timp producatorii au amanat lansarea pentru februarie 2015, tocmai in timp pentru Valentine’s Day.

In primele imagini surprinse de paparazzi la Vancouver, Jamie Dornan si Dakota Johnson sunt surprinsi in timp ce filmeaza o scena intr-o ceainarie. Dakota, care este fiica lui Don Johnson si a lui Melanie Griffith, s-a apucat serios de sala dupa ce a aflat ca o va juca pe Anastasia Steele, pentru a fi increzatoare in momentul in care va filma scenele de amor, ce presupun nuditate completa.

Scrie un comentariu