Stiri externe

Au iesit la protestul #BlackLivesMatter in ziua nuntii

Scris de Ana Kozma

Zilele acestea, vedete pe Instagram au fost Kerry Anne si Michael Gordon, cuplul de miri care in ziua nuntii au ales sa iasa la protestul #BlackLivesMatter! Un simbol al iubirii si sperantei intr-o perioada in care America e grea incercata!

Au iesit la protestul #BlackLivesMatter in ziua nuntii

Kerry Anne si Michael Gordon ar fi trebuit sa se casatoreasca pe data de 26 mai. Au fost insa nevoiti sa isi amane nunta in contextul pandemiei COVID-19. S-au casatorit insa weekend-ul acesta. Si au ales ca, in ziua nuntii lor, sa iasa la protestul #BlackLivesMatter!

Au devenit astfel vedete in mediul online. Internautii spun despre ei ca sunt un simbol de iubire, speranta si pace. Asta intr-o perioada de grea incercare pentru Statele Unite.

Nunta celor doi a fost una restransa, cu familia si prietenii foarte apropiati. Kerry Anne si Michael Gordon si-au indemnat invitatii sa poarte masti, sa se imbrace in alb si sa respecte regulile de siguranta si distantare sociala.

Inainte sa-si jure iubire vesnica, cei doi miri au luat parte la protestul #BlackLivesMatter in fata hotelului din Philadelphia care le-a gazduit nunta. Momentul a fost unul incarcat de emotie, surprins in imagini ce au facut furori in mediul online.

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Scrie un comentariu