Stiri externe

Au ieșit din nou la protestul #BlackLivesMatter deși America e doborâtă de coronavirus

Scris de Ana Kozma

În ciuda pandemiei de coronavirus, care a afectat foarte mult Statele Unite ale Americii, protestele #BlackLivesMatter continuă. Iar vedetele care au fost cel mai recent surprinse în mijlocul acestor manifestații sunt supermodelele Cara Delevingne și Kaia Gerber.

Au ieșit din nou la protestul #BlackLivesMatter deși America e doborâtă de coronavirus

Pandemia de coronavirus a cuprins întreaga America. Numărul cazurilor confirmate crește considerabil de la o zi la alta, dar acest lucru nu împiedică desfășurarea protestelor #BlackLivesMatter. Oameni obișnuiți și vedete deopotrivă se adună pe străzi, în grupuri mari, în cadrul acestor manifestații anti-rasism.

Zilele trecute, supermodelele Kaia Gerber și Cara Delevingne au fost surprinse la un astfel de protest în Los Angeles.

Artă pe beton. Muralele #BlackLivesMatter din America

Cele două au fost văzute în fața Palatului Justiției din Los Angeles, California. Protestatarii s-au strâns acolo pentru a condamna lipsa de voință a autorităților de a judeca brutalitatea poliției.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

One step forward, but a long way to go. #BlackLivesMatter

O postare distribuită de Cara Delevingne (@caradelevingne) pe

Cara Delevingne e vocală cu privire la mișcarea #BlackLivesMatter pe pagina ei de Instagram. A participat la mai multe proteste în ultimele luni. Iar recent și-a împrumutat contul unei activiste afro-indigene, în vârstă de 21 de ani, pe nume Eva Maria Lewis. Iar aceasta din urmă s-a folosit de popularitatea supermodelului pentru vorbi oamenilor despre protestele care au avut loc în Chicago.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

justice hall, 211 w temple every wednesday #defundthepolice #blmla #bldpwr

O postare distribuită de Kaia (@kaiagerber) pe

La fel și Kaia Gerber, care spune că e foarte important să susții anumite cauze în momentul în care te bucuri de popularitate.

Scrie un comentariu