Stiri Interne

Postul Atomic TV va fi relansat?

Scris de Ana Kozma

Cu siguranță ne aducem aminte cu toții de Atomic TV. Primul post de televiziune cu specific muzical lansat în România în anul 1999. A funcționat până în 2004 ca televiziune propriu-zisă și până în 2018 în online (cu o pauză de 9 ani). Acum se pare însă că se pregătește relansarea postului tv muzical!

Postul Atomic TV va fi relansat?

Atomic TV a fost primul post muzical din România. Lansat în 1999, era postul tv preferat al tinerilor și o veritabilă rampă de lansare pentru artiștii români ai acelor vremuri. Spre bucuria nostalgicilor, acesta ar putea fi relansat curând.

Ieri, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a acordat ieri o licență unui post muzical ce se va numi… Atomic! Nicolae Șerbu este cel care a prezentat proiectul în fața membrilor CNA.

Cu o investiție anunțată de 250.000 de euro, postul va fi mai întâi difuzat de operatorul de cablu INES. Dacă va avea însă programe competitive, va fi în timp preluat și de restul operatorilor.

„Ne dorim să intrăm pe TV cât mai repede. Înainte de TV vom începe emisia online, unde vom fi şi 4K”, a declarat Nicolae Șerb pentru Pagina de Media.

Noul Atomic TV are intenția de a sprijini artștii români. Astfel, este estimat un procent de 80% muzică românească.

Atomic TV a fost primul post muzical lansat în România în 1999. A contribuit la lansarea unor artști autohtoni precum BUG Mafia, N&D, 3rei Sud Est, La familia, etc.

Scrie un comentariu