Stiri Interne

Asta mănâncă zi de zi Kinga Sebestyen de are un corp perfect la 43 de ani

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen are, la 43 de ani, un corp perfect, tonifiat, fără urmă de celulită. Este meritul a peste 15 ani de sport aproape zilnic.

Asta mănâncă zi de zi Kinga Sebestyen de are un corp perfect la 43 de ani

Celebra antrenoare de Kangoo Jumps reușește să ardă zilnic peste 1500 de calorii în urma sesiunilor pe Kangoo Jumps pe care le predă sau le coordonează. Acest lucru îi permite să mănânce oricât de mult își dorește, dar întotdeauna sănătos.

Totuși, unul din secretele siluetei sale este și faptul că include în meniul său zilnic ananasul, acesta fiind fructul care ajută să se ardă caloriile în exces.

 

„În prezent îmi este mult mai ușor să găsesc mâncare sănătoasă la restaurante sau în magazine. În urmă cu zece ani era dificil să îți poți menține un stil alimentar sănătos pentru că găseai în magazine numai produse cu conservanți, E-uri și mult zahăr. Atunci trebuia să îmi iau mâncare la caserolă de acasă și să am grijă să fac mult sport pentru a arde caloriile suplimentare ce se puteau depune ca grăsime. În prezent, am grijă ca zi de zi să mănânc ananas. Proaspăt taiat, pe care îl consum ca atare ori în combinație cu alte alimente. Dimineața beau un fresh de ananas, la prânz îl pun în salata cu pui, vita sau curcan, și între mese, când mi-e poftă. Seara aleg o supă sau un pește cu salată. Evit tot ce are zahăr, făină și sucuri carbogazoase. De la o vreme evit și lactatele”, declară Kinga Sebestyen.

 

La cei 43 de ani ai săi și la înălțimea de 1,70 cm, Kinga Sebestyen are 53 kilograme și un corp perfect tonifiat, rezultatul sportului pe ghete Kangoo Jumps pe care îl practică aproape zilnic.

1 comentariu

  • […] „Sunt aproape zilnic pe ghete Kangoo Jumps. Predau pentru instructori, tin ore cu publicul sau doar ma antrenez eu, cert este ca se topesc peste 1000 de calorii de fiecare data. Uneori am si doua serii pe zi, astfel ca se duc peste 1200 de calorii. Este un sport frumos, energizant si foarte benefic atunci cand vrei sa arzi calorii si sa ai muschii perfect tonifiati. Cand nu fac Kangoo Jumps, obisnuiesc sa merg la inot, la sauna, la sala de fitness pentru a-mi lucra muschii la aparate si apoi neaparat la masaj. Corpul meu s-a obisnuit cu miscarea. Nu pot trai fara sport si sunt bucuroasa ca, la 43 de ani, sunt mai in forma ca niciodata. Am in jurul meu femei cu varsta intre 40 si 60 de ani care au descoperit Kangoo Jumps si au devenit instructori acreditati. Arata, la varsta lor, incredibil de bine, cu patratele pe abdomen. Sunt fericita ca atat de multi oameni, de la copii la oameni in varsta vin la ore de Kangoo Jumps. Sportul inseamna sanatate si o stare de bine permanenta”, declara Kinga Sebestyen. […]

Scrie un comentariu