Stiri externe

Cel mai discret cuplu! Ashton Kutcher si Mila Kunis s-au casatorit in secret!

Scris de Administrator

Au preferat sa nu comenteze public niciunul din momentele importante ale relatiei lor, iar acum Ashton Kutcher si Mila Kunis se pare ca s-au casatorit, in mare secret, chiar weekend-ul acesta!

ashton-kutcher-mila-kunis1

Ashton Kutcher si Mila Kunis formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Asta deoarece au preferat sa nu comenteze public niciunul dintre momentele importante ale relatiei lor. De la sarcina actritei si pana la nasterea fetitei pe care o au impreuna sau logodna, cei doi au preferat sa traiasca aceste evenimente frumoase cat mai departe de ochii curiosilor. La fel se pare ca s-a intamplat si in cazul nuntii! Asta deoarece, conform presei internationale, Ashton Kutcher si Mila Kunis s-ar fi casatorit, in mare secret, chiar weekend-ul acesta!

ashton-kutcher-mila-kunis5

Se pare ca au tinut atat de secrete toate detaliile legate de marele eveniment, incat nici macar apropiatii lor, invitati la nunta, nu au stiut nimic, cu cel putin 24 de ore inainte de ceremonie.

Si nu e de mirare, intrucat e cunoscut faptul ca Ashton Kutcher si Mila Kunis au evitat intotdeauna intrebarile legate de viata lor privata, pastrand un aer de mister.

ashton-kutcher-mila-kunis3

Cei doi s-au logodit in luna februarie a anului trecut, iar in octombrie au devenit pentru prima oara parinti, actrita aducand-o atunci pe lume pe micuta Wyatt Isabelle.

Ashton Kutcher si Mila Kunis formeaza un cuplu din aprilie 2012, dar s-au cunoscut prima oara mult mai devreme, atunci cand lucrau impreuna la „That 70s Show„, intre anii 1998 si 2006.

ashton-kutcher-mila-kunis4

Mai mult, Mila a dezvaluit ca primul ei sarut s-a petrecut chiar cu Ashton Kutcher, pe platourile de filmare.

„Primul meu sarut s-a petrecut cu el in fata camerelor de filmat. Cu totii ne indragostim la un moment dat de actori. Eu am norocul sa ma casatoresc cu cel de care m-am indragostit”, a povestit ea in paginile W Magazine.

ashton-kutcher-mila-kunis2

Scrie un comentariu