Stiri externe

Așa arată Jennifer Lopez, goală, la 51 de ani

Scris de Ana Kozma

Dacă există cineva care a decsoperit secretul tinereții și frumuseții eterne, aceea este cu siguranță Jennifer Lopez. La 51 de ani, vedeta are un trup sexy și perfect tonifiat. A demonstrat-o în cea mai recentă ședință foto, în care JLo apare goală pușcă!

Așa arată Jennifer Lopez, goală, la 51 de ani

Se știe despre Jennifer Lopez că este pasionată de sport. Duce un stil de viață sănătos, dansează foarte mult și face mișcare pentru a se întreține. Atât din punct de vedere al sănătății, cât și al siluetei. Aceste lucruri dau roade! Jennifer Lopez a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a pozat goală la 51 de ani!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez are trupul perfect tonifiat, fără nicio urmă de celulită sau vergeturi. Silueta impecabilă la care orice femeie visează. Imaginile în care diva apare goală au fost postate pe contul ei de Instagram. Ele promovează cel mai nou proiect muzical semnat Jennifer Lopez, piesa In The Morning.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Peste 7 milioane de aprecieri au strâns fotografiile în care JLo poartă doar inelul de logodnă primit de la Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez s-a transformat în Madonna și arată senzațional

Scrie un comentariu