Stiri externe Video

Așa arată iahtul lui Roman Abramovici, de 600 de milioane de euro

Scris de Ana Kozma

Miliardarul rus Roman Abramovici, unul dintre apropiații și susținătorii cei mai aprigi ai lui Vladimir Putin, are un iaht de lux in valoare de 600 de milioane de euro, ancorat în această perioadă într-un mic orășel port de lângă Bodrum, pe coasta Mării Egee.

Așa arată iahtul lui Roman Abramovici, de 600 de milioane de euro

Roman Abramovici este un nume sonor. Pentru iubitorii fotbalului, e proprietarul clubului de fotbal Chelsea. Pentru restul lumii, un oligarh rus cu miliarde de dolari în conturi. Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Vladimir Putin.

Abramovici are un yacht de lux în valoare de 600 de milioane de euro. Yacht pe care în această perioadă a fost nevoit să îl mute din Barcelona în Turcia. De ce Turcia? Pentru că este țara care s-a declarat neutră în războiul dintre Rusia și Ucraina. Yachtul se află acum într-un mic orășel port de lângă Bodrum, pe coasta Mării Egee.

Așa arată iahtul lui Roman Abramovici:

Solaris se numește spectaculoasa ambarcațiune deținută de oligarhul Roman Abramovici. Dispune de nu mai puțin de 48 de camere pe niveluri și un staff de 60 de persoane mereu la dispoziția invitaților. Printre facilități se numără sauna, sala de fitness, jacuzzi, club privat și piscina. Totodată, este dotat cu un submarin pentru scufundări. Are și un helipad care, „la nevoie”, poate fi folosit drept cinematograf în aer liber.

Vacanta la 3000 de metri inaltime! Telecabina transformata in hotel de lux!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Julien Hubert (@julien_hubert)

Scrie un comentariu