ADPM Coffee Break Style Radar

Asa arata colectia Moschino x H&M. Iti place?

Scris de Alexandru Manea

La inceputul lui noiembrie va fi lansata colectia in serie limitata Moschino x H&M. Iata cum arata piesele vestimentare desenate de designerul casei, Jeremy Scott. Care iti place mai mult?

Asa arata colectia Moschino x H&M. Iti place?

Dupa ce anii trecuti au fost lansate colectii speciale in colaborare cu Erdem, Kenzo si Balmain, anul acesta H&M pregateste o noua colaborare cu o casa de moda celebra. De aceasta data este randul brandului Moschino. Designerul casei, Jeremy Scott, a pregatit piese vestimentare cool, incarcate cu elemente ale culturii pop, printuri colorate, excentrice, inspirate de personaje Disney sau MTV, din anii 80-90.

„Lookbook-ul Moschino [tv] H&M este precum o perecere. Este o celebrare a distractiei, a culturii pop, a creativitatii si a energiei”, a declarat designerul.

In noul lookbook apar ca modele chiar si prieteni din viata de zi cu zi a designerului, precum Aquaria, castigatoarea concursullui de Drag Queens „RuPaul’s Drag Race”, Amiaya, gemenele Aya si Ami, Sakura Bready, asistenta designerului, sau Pablo Olea, Head of global PR & communications la Moschino.

Colectia va fi disponibila in serie limitata in magazinele H&M incepand cu 8 noiembrie. Aproape in fiecare an colectiile de acest tip s-au epuizat in cateva zile, daca nu in prima zi de dupa lansare.

Iata cum arata piesele vestimentare ale colectiei. Care iti place cel mai mult?

Moschino a lansat rochia din folie de curatatorie care costa 733 dolari

 

View this post on Instagram

 

We told you there would be a lot of patterns, gold and sparkle in this collection, didn’t we? ✨ #HMOSCHINO @moschino

A post shared by H&M (@hm) on

Scrie un comentariu