News

Artistii romani trag spre Elvetia la Eurovision 2001

Scris de Alexandru Manea

Din ce in ce mai multi artisti romani par sa fie inclinati sa participe anul viitor pentru Elvetia. Dupa ce Paula Seling si-a inscris o piesa in competitia din Elvetia, acum Todomondo, cei care ne-au reprezentat in 2007, participa cu o melodie la selectia de la Zurich.

Trupa Todomondo a reprezentat Romania la Eurovision in 2007 cu piesa “Liubi, liubi, I love you”. S-a clasat atunci pe locul 13 in competitia de la Helsinki. Acum formatia s-a reunite pentru a-si incerca norocul si anul viitor la concursul European.

Vlad, Ciro, Bogdan, Valer, Kamara si Andrei, se inscriu insa pentru Elvetia. Au déjà o piesa cu care sa participe, mai exact, Caliente. Azi are loc selectia finala si vom afla daca romanii vor reprezenta Elvetia la Eurovision.

Si Paula Seling ar putea participa si anul viitor la Eurovision, insa nu din partea Romaniei. Una dintre compozitiile sale, “Perfect Time”, este cantata de o solista care participa la selectia nationala din Elvetia pentru competitia Eurovision de anul viitor din Germania….

Scrie un comentariu