Evenimente

Artistii anului au ajuns la Sibiu! Deseara se decerneaza Media Music Awards!

Scris de Administrator

Cei mai in voga artisti ai momentului au ajuns deja la Sibiu si se pregatesc pentru gala muzicala a anului, Media Music Awards. In aceasta seara, peste 30.000 de oameni vor fi prezenti in Piata Mare a orasului pentru a urmari un spectacol de neuitat.

andra-what's up-show

Artisti de top vor urca in aceasta seara pe scena impozanta amplasata im Piata Mare din Sibiu cu ocazia Media Music Awards, pentru a canta sau a fi premiati, spre incantarea fanilor lor.

andra, what's up

Andra, What’s Up, Elena Gheorghe, Akcent, 3 Sud Est, Vunk, Fly Project, Holograf, Guess Who, DJ Sava feat. Raluka, Puya, Delia, Sore, Corina, Oana Radu, Maximilian, Connect-R, Lidia Buble, Maxim, Amna, Mandinga, Vescan, AMI, What’s Up, Adda, Cargo, Deepcentral, Alina Eremia, Grassu XXL, Nicole Cherry vor sustine recitaluri, iar alte vedete cunoscute, precum Antonia, DJ Wanda sau Anca Serea, vor urmari show-ul din public.

voltaj

Gala va fi prezentata de Adrian Sina si Sore, iar Faydee va fi artistul international sosit la Sibiu ca invitat special. Publicul va avea intrare gratuita.

Trofeele Media Music Awards se acorda artistilor care au avut, in ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest.

catalin botezatu, andra

Fans Like Award” si “Best Fan” sunt singurele categorii de la Media Music Awards la care publicul poate vota.

Ieri s-a comunicat oficial ca Andra a primit cele mai multe voturi din partea publicului la categoria “Fans Like Award”, urmand ca in aceasta seara sa urce pe scena pentru a-si ridica premiu.

connect-r

Apoi, in premiera pentru o gala muzicala din Romania, la Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat admirator al unui artist autohton. Fanul numarul 1, desemnat prin vot online, urmeaza sa urce pe scena evenimentului de la Sibiu si sa primeasca trofeul chiar din mainile idolului sau ale idolilor sai.

corina-decernare-premiu

Media Music Awards va debuta in aceasta seara, la ora 18, cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmand sa isi faca aparitia pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview.

Imediat dupa gala, va avea loc un after party la care va mixa, ca invitat special, DJ Wanda.

Afis MMA 2014 artisti

Intreg show-ul va fi inregistrat si transmis apoi de MTV Romania.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV si sustinut de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Scrie un comentariu