Evenimente Stiri externe

Ce artiști vor cânta la Superbowl 2022

Scris de Ana Kozma

Anul viitor, în cadrul Superbowl 2022, vor performa mai mulți artiști de top din zona muzicii rap internaționale. Iată cine va evolua în pauza finalei campionatului de fotbal american.

Ce artiști vor cânta la Superbowl 2022

Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Dr. Dre, Snoop Dogg și Eminem vor cânta în finala SuperBowl 2022. Finala campionatului de fotbal american este cea mai urmărită manifestare sportivă a anului. De fiecare dată, cei mai mari artiști se luptă să obțină undă verde pentru a cânta în pauza de 15 minute a finalei.

Va fi pentru prima oară când cei 5 artiști de rap vor urca împreună pe o scenă.

SuperBowl 2022 se va desfășura duminică, 13 februarie, pe SoFi Stadium din California. Din nou o premieră. Petnru prima dată, după 30 de ani, Californa va găzdui finala SuperBowl.

Show-ul SuperBowl va reprezenta o revenire în lumina reflectoarelor pentru Kendrick Lamar. Acesta a fost o apariție destul de rară în ultimii ani.

În anii trecuți, The Weeknd (2021) și JLo & Shakira (2020) au făcut show pe scena SuperBowl. Evenimentul va fi difuzat live pe platforma de streaming Peacock. De asemenea, pe posturile de televiziune NBC și Telemundo.

Cum a cântat The Weeknd la Superbowl 2021 – VIDEO

Scrie un comentariu