Celebrity PR Stiri Interne Vedete

Artistele de la Amadeus, ca patru zeite la concertul lui Alessandro Safina de la Bucuresti

Scris de Alexandru Manea

Cele patru artiste din trupa Amadeus au sustinut un recital de neuitat in cadrul concertului pe care celerul tenor italian, Alessandro Safina, l-a avut la Bucuresti. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au interpretat live, alaturi de cei 74 de instrumentisti ai Alexander Symphony Orchestra, un fragment din coloana sonora a filmului Mission Impossible, precum si propria piesa, Unstoppable, pentru care vor filma si un videoclip in luna mai.

Amadeus-Alessandro-Safina

Cele patru artiste au fost admirate si aplaudate de cei peste 4000 de spectatori prezenti la Sala Palatului si au avut o aparitie eleganta, purtand rochii si salopete Cristallini, special alese pentru a le putea oferi mobilitate, si au fost accesorizate cu bijuterii cu cristale de Bohemia, Preciosa. De look-ul lor impecabil s-au ocupat hairstylist-ul Cristina Grama si make-up artistul Malvina Isfan.

[youtube width=”640″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=NCaeUCbBxh8[/youtube]

Artistele au fost complimentate de celebrul tenor pentru profesionalismul dovedit, Safina declarand ca va lua in calcul inregistrarea unei noi piese alaturi de talentatele romance.

“Avem toata admiratia si tot respectul pentru Alessandro Safina. Concertul pe care l-a sustinut la Bucuresti ne-a confirmat inca o data talentul sau si versatilitatea vocii sale inconfundabile. Ii multumim pentru propunerea de a canta in cadrul concertului sau. Momentul a fost si mai special avand in vedere ca dirijor a fost Xenti Runceanu, fratele meu si cel care compune si produce piesele noastre”, declara Andreea Runceanu.

Amadeus-Alessandro-Safina-2

Concertul lui Alessandro Safina de la Bucuresti va fi transmis in curand de TVR. Alessandro Safina este unul din cei mai renumiti tenori din lume. Originar din Siena, Italia, artistul a cucerit intreaga lume imbinand muzica clasica cu cea pop, creand un nou stil, dificil de incadrat, Opera-Rock, dupa cum el insusi il numeste.

Trupa Amadeus a sustinut, in ultimii 15 ani, concerte in peste 20 de tari de pe patru continente. Artistele au reprezentat Romania cu mandrie la mari evenimente internationale, precum Expo 2010, Shanghai, Festivalul International de Film de la Cannes, Deschiderea Bienalei de la Venetia, Campionatul de Formula 1 de la Viena.

Amadeus-Alessandro-Safina3

Amadeus este trupa romaneasca cu cel mai mare succes la nivel international, fiind apreciata de jurnalistii americani de la Fashion Most Magazine drept „una dintre cele mai originale formatii din Europa”.

Scrie un comentariu