Stiri Interne

Artistele de la Amadeus au cantat la o nunta de milioane de dolari in Qatar

Scris de Alexandru Manea

2017 a fost cel mai de succes si mai prosper an din cariera pentru cele patru artiste din trupa Amadeus. Au lansat piese si videoclipuri care se bucura de mare succes peste hotare, despre care s-a dus vestea pretutindeni.

Artistele de la Amadeus au cantat la o nunta de milioane de dolari in Qatar

Astfel se face ca in cercurile exclusiviste a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai mult despre cele patru fete frumoase si talentate din Romania care canta muzica de calitate si ofera concerte de clasa perfecte pentru evenimentele cu staif.

Prin urmare, incepand cu primavara acestui an, cererea de concerte a devenit din ce in ce mai bogata. Cand nu aveau concerte la evenimente corporate sau de lux in Romania, cele patru artiste erau mai tot timpul plecate peste hotare.

Au bifat anul acesta zeci de tari, printre care Italia, Franta, Spania, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Mexic sau India. Cel mai recent concert sustinut a avut loc in Qatar.

Artistele au fost invitate sa sustina principalul recital in cadrul unei nunti de milioane de dolari, a unui seic.

Romancele au cantat in cadrul petrecerii miresei, la care au fost invitate peste 1000 de femei. Este stiut ca in Qatar nuntile au doua petreceri: una la care participa doar mirele si barbatii, si alta la care participa mireasa si invitatele, de aceasta data ele fara a mai purta vesintele traditionale arabesti, optand pentru rochii elegante.

Artistele de la Amadeus au concertat intr-un cadru de poveste. Tematica petrecerii a fost Fairytale Wedding si, pentru acest eveniment, a fost construit un castel imens, ca in povesti, inconjurat de un cer instelat, creat din mii de becuri ce coborau din tavan. Decoratiunile florale au fost la fel de spectaculoase, folosindu-se peste 5000 de trandafiri albi si roz.

Artistelor le-au fost indeplinite toate cerintele pentru a oferi un spectacol de neuitat: daca Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu si Bianca Gavrilescu au venit cu propriile instrumente din Romania, Laura Lazarescu a avut la dispozitie un pian alb imens, ce apartine unui renumit brand de lux.

Cele patru artiste au interpretat piesele clasice incluse in show-ul lor, precum Carmen (Bizet), Hijo de la luna, Shes The One, Earth Song, construind o atmosfera de basm, apreciata de miile de invitate.

„Experienta traita in Qatar a fost impresionanta. Am luat parte la unul din cele mai fastuoase si mai bine organizate evenimente din ultimii ani. A fost si pentru prima data cand am participat la o astfel de petrecere de nunta. Cum era de asteptat, am fost rugate sa pastram discretia maxima in ceea ce priveste identitatea mirilor, fiind vorba de o familie de seici, precum si identitatea invitatelor. Au luat parte peste 1000 de doamne si domnisoare care, in acea noapte, pentru ca nu erau privite de barbati, au renuntat la abaile traditionale si au imbracat rochii de seara elegante. In mod firesc, am fost rugate sa nu facem fotografii in timpul petrecerii. Singurele poze facute au fost la repetitii. A fost un eveniment deosebit de elegant, de mare prestanta. Am cantat in fata unui castel-butaforie, replica unui castel de pe Valea Loirei, sub un cer instelat creat din mii de becuri ce coborau din tavan. A fost cu adevarat o petrecere de basm, asa cum spunea si tematica”, povesteste Andreea Runceanu.

Nici nu s-au intors bine din Qatar ca cele patru artiste din Amadeus au plecat deja in Franta pentru un concert ce are loc, de aceasta data, intr-un castel veritabil de langa Paris. Dupa Franta, romancele au programat turneu in Mexic si Singapore, urmand ca anul viitor sa sustina mai multe concerte in America Latina, unde au o baza solida de fani.

 

Scrie un comentariu