Stiri externe

Aceasta este masina de 2,3 milioane de dolari a lui Arnold Schwarzenegger!

Scris de Christian Stan

Anul viitor va aparea in noi filme din francizele „Conan Barbarul” si „Terminator”, astfel ca Arnold Schwarzenegger nu face economie. Actorul tocmai si-a facut cadou o masina de 2,3 milioane de dolari, iar noua lui iubita pare extrem de incantata de noua jucarie a lui Arnie.

Arnold Schwarzenegger ''Drives'' Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

arnold-iubita

Femeile iubesc barbatii puternici si masinile cu multi cai putere, astfel ca Heather Milligan, in varsta de 39 de ani, pare extrem de fericita alaturi de Arnold Schwarzenegger (67 ani). Mai ales atunci cand aceasta este pofitita pe scaunul din dreapta al noului bolid al actorului, un Bugati Veyron ce valoreaza nu mai putin de 2,3 milioane de dolari.

Masina poate atinge o viteza de 420,11 km/h si efectueaza ciclul 0 – 100 km/h in 2,6 secunde. Acesta cantareste 2151 kilograme, iar primul autoturism din aceasta gama a iesit pe piata in septembrie 2005 si a devenit inca de atunci cea mai scumpa si rapida masina din lume. Motorul, cu 16 pistoane, produce 1200 CP. Numele a fost dat dupa numele francezului Veyron, care a fost primul care a castigat cursa de la Le Mans 1939 (ultima cursa Le Mans pana in 1946).

arnold-heather

Heather il insoteste pe Arnold chiar si la sala de forta

Revenind la relatia dintre Arnold si Heather, cei doi par sa formeze un cuplu stabil de mai bine de 20 de luni, in ciuda diferentei de varsta de 28 de ani dintre ei. Heather viseaza sa devina urmatoarea doamna Schwarzenegger, mai ales ca divortul lui Arnie de Maria Shriver se va finaliza pana de Craciun anul acesta. Instanta urmeaza sa decida modul in care cei doi vor imparti averea de 400 de milioane de dolari.

Scrie un comentariu