News

Doctorul Arnold Klein, acuzat ca l-a facut pe Michael dependent de calmante!

Scris de Christian Stan

Doctorul Conrad Murray probabil nu isi mai incape in piele de fericire, pentru ca celalalt doctor al Megastarului, Arnold Klein, va trebui sa raspunda in fata justitiei acuzatiilor cum ca l-a facut pe Michael dependent de calmante si de tot felul de droguri.

Doctorul Arnold Klein, care a fost ani la rand dermatologul lui Michael Jackson, este acuzat acum de fostul sau asistent si confident, Jason Pfeiffer, ca l-a facut dependent pe Michael de calmante si de tot felul de substante.

„In anul 2009, Michael Jackson a venit de mai multe ori la cabinetul lui Arnold Klein. De cateva ori, Klein m-a rugat sa-l ajut pe Michael sa ajunga la masina, pentru ca era prea drogat si ametit ca sa se tina singur pe picioare”, se arata intr-o declaratie a lui Pfeiffer.

Pfeiffer pretinde ca atat el cat si personalul medical ce lucra pentru Arnold Klein si-a manifestat ingrijorarea cu privire la statea de sanatate a Megastarului, insa doctorul le-a spus raspicat sa isi tina gura.

Mai mult, Pfeiffer pretinde ca in anul 2009 Klein a inceput sa-i prescrie lui Michael relaxante musculare, insa reteta a fost emisa pe numele lui Pfeiffer pentru a nu genera suspiciuni.

Reclamantul mai pretinde ca in octombrie 2008, Michael Jackson l-a sunat pe Klein pentru a-l ruga sa-i dea o scutire medicala intrucat acesta trebuia sa se prezinte la tribunal pentru o infatisare, iar doctorul a emis o hartie din care rezulta ca Regele Pop suferea de o infectie cauzata de un stafilococ.

Din alte declaratii reiese ca Arnold Klein l-a facut pe Megastar dependent de Demerol, acesta adminstrandu-i 51 de injectii cu acest calmant puternic cu cateva luni inainte de moartea lui, din iunie 2009.

Pfeiffer pretinde ca actiunile lui Klein i-au adus prejudicii emotionale si ii cere acestuia pagube compensatorii, a caror cuantum nu a fost facut inca public.

Avocatii lui Klein au negat toate acuzatiile aduse impotriva clientului lor si au dat de inteles ca adevarul va iesi la iveala in camera de judecata.

Scrie un comentariu