News

Dermatologul lui Michael Jackson sugereaza ca el este tatal lui Prince, fiul cel mare al Megastarului!

Scris de Christian Stan

Arnold Klein, fostul dermatolog al lui Michael Jackson, da de inteles ca el este tatal lui Prince Jackson printr-o postare pe pagina lui de Facebook! Acesta a alaturat o fotografie cu el, pe vremea cand era tanar, alaturi de cea a lui Prince Jackson si a lasat un mesaj care a dat nastere la comentarii si supozitii.

dermatolog-michael-jackson
Se pare ca doctorul Arnold Klein, fostul dermatolog al lui Michael Jackson, doreste sa dezgroape trecutul si sugereaza ca el este tatal lui Prince Jackson, fiul cel mare al Megastarului, nascut in 1997.

Acesta a postat ieri, pe pagina lui personala de Facebook, o fotografie prin care da de inteles ca Prince Jackson ii seamana intru-totul.  Klein a alaturat o fotografie a sa cand era tanar cu o fotografie a lui Prince Jackson, iar mesajul a fost: „Hmmmm”!

Debbie Rowe, mama lui Prince si Paris Jackson, era asistenta doctorului Klein in momentul in care Michael a hotarat ca ea sa fie mama surogat. Aceasta l-a nascut pe Prince in 1997 si pe Paris un an mai tarziu, insa nu a declarat niciodata in mod public cine este tatal celor doi copii.

Scrie un comentariu