Stiri externe

Ariana Grande a iesit la protest in Los Angeles. #BlackLivesMatter

Scris de Ana Kozma

Ariana Grande s-a alaturat celebritatilor care cer dreptate pentru George Floyd si a iesit la protest in Los Angeles. Iata aici toate detaliile! #BlackLivesMatter

Ariana Grande a iesit la protest in Los Angeles. #BlackLivesMatter

Ariana Grande a renuntat la carantina si a iesit la protest in Los Angeles. Ea se alatura astfel celebritatilor care cer dreptate pentru George Floyd prin miscarea #BlackLivesMatter.

In timpul protestului, Ariana Grande a sustinut incheierea violentelor pe motive rasiste si a brutalitatii fortelor de ordine.

Peste 32 de orase din America se confrunta cu proteste violente in urma uciderii lui George Floyd de catre politia din Minneapolis. Asa se face ca, in doar cateva zile, haosul a cuprins America.

Mai multi protestatari au surprins sambata seara imagini cu Ariana Grande in Beverly Hills si West Hollywood. Fotografiile au fost ulterior postate pe retelele de socializare.

Indragita artista purta masca de protectie, un hanorac oversized si pantaloni albi. Avea in mana o pancarta cu inscriptia Black Lives Matter.

Mai tarziu, Ariana Grande a postat la randul ei, pe Twitter, imagini din timpul protestului. Implorand astfel mass media sa nu ignore protestele linistite, fara violenta, din Los Angeles.

Vedetele cer dreptate pentru George Floyd in timpul protestelor violente din America

Scrie un comentariu