Stiri Interne

Arestarea patronului Chocolat suspenda Bake Off Romania de la Pro TV

Scris de Alexandru Manea

Arestarea lui Tudor Constantinescu, actionar al multor restaurante din Bucuresti, printre care si celebrul lant Chocolat, a dus, se pare, la suspendarea noul show culinar de la Pro TV, Bake Off Romania, unde acesta era membru al juriului. Iata ce s-ar fi intamplat.

tudor-constantinesc-chocolat

Ampla ancheta in urma careia Tudor Constantinescu, actionar al multor restaurante din Bucuresti, printre care si celebrul lant Chocolat, a fost retinut, a lovit direct si in Pro TV.

Mai exact in noul show culinar, Bake Off Romania, pentru care s-a filmat deja aproape un intreg sezon.

Conform Libertatea, proiectul a fost suspendat, tinand cont ca Tudor a fost arestat pentru evaziune fiscala derulata in mai multe restaurante pe care le detine.

Conform aceleiasi surse, Pro TV a cheltuit deja peste 600.000 de euro in filmarea primului sezon: 50.000 de euro pe licenta si 30.000 de euro pe fiecare episod din cele 20 filmate in luna septembrie a acestui an.

Reprezentantii postului au renuntat, momentan, la planul de a lansa emisiunea in primavara anului viitor si asteapta rezultatele anchetei.

bake-off-romania-nicolle-juriu

Nicolle Stanese prezinta show-ul culinar in care jurizeaza Tudor Constantinescu

In cazul in care Tudor Constantinescu va fi gasit vinovat si va fi inchis, primul sezon al emisiunii, deja filmat si pentru care s-a cheltuit peste jumatate de milion de euro, nu ar mai urma sa fie difuzat, intrucat cel care ar aparea in calitate de Chef ar fi, la vremea respectiva, in inchisoare.

„PRO TV nu are nici o relatie contractuala cu nici una dintre companiile implicate in aceasta investigatie. Tudor Constantinescu beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana la luarea unei decizii de catre autoritatile competente, iar noi respectam acest principiu”, au declarat reprezentantii Pro TV pentru Libertatea.

Noul cooking show de la Pro TV. Cine prezinta si jurizeaza Bake off Romania, emisiunea unde se vor gati deserturi!

Tudor Constantinescu este actionar al unor renumite restaurante din Bucuresti, precum Chocolat, Trattoria Il Calcio, Fratelli, Biutiful.

Conform achetatorilor, acesta este acuzat de a fi coordonat un grup infractional pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Obisnuia, se pare, printr-un soft special, sa inregistreze la casele de marcat alte preturi decat cele platite de clienti, reducand astfel semnificativ impozitele pe care trebuia sa le plateasca la stat.

bake-off-romania-studio

In luna septembrie s-au filmat, se pare, 20 de episoade din primul sezon Bake Off Romania

Show-ul Bake Off Romania urma sa fie prezentat de Nicolle Stanese si sa fie difuzat in primavara anului viitor.

Scrie un comentariu