Stiri externe

Aranjamentele florale de la Nunta Regala. Ce au ales mirii!

Unul dintre punctele de atractie, pentru toti cei care vor urmari nunta regala, vor fi, cu siguranta, aranjamentele florale. In stilul lor caracteristic, mirii au ales sa mearga pe o varianta simpla, traditional, dar in acelasi timp, eleganta.

Aranjamentele florale de la Nunta Regala. Ce au ales mirii!

Printul Harry si Meghan Markle par sa fie cel mai hotarat cuplu atunci cand vine vorba de planificarea nuntii. Cei doi au ales destul de repede data, locul ceremoniei, au facut sedinta foto de logodna, au trimis invitatiile, iar mireasa si-a usurat viata atunci cand a renuntat la domnisoarele de onoare. Saptamana trecuta, Palatul Kensington a facut public si rolul parintilor sai. Tatal sau o va conduce la altar, iar mama ei, Doria Ragland, o va ajuta cu pregatirile si o va insoti la capela inainte de ceremonie. Cei doi au ales persoana care se va ocupa de tortul lor (care va fi de soc si lamaie), precum si designerul pentru rochia de mireasa. Asta da eficienta regala!

In conditiile astea, nu e o surpriza faptul că mirii au ales repede si un designer floral pentru ziua cea mare. Acesta va fi responsabil de buchetul miresei, cu decorul Capelei Sf. George, decorul de la receptia de dupa ceremonie si receptia mai formala de seara. Norocoasa este Phillippa Craddock, conform CNN.

Se pare ca Phillippa va merge pe o tema relativ traditionala, dar cu accente romantice si elegante, folosind flori de sezon. Pentru capela, ea va include “trandafiri albi de gradina, bujori, flori de degetel rosu, precum si ramuri de fag, mesteacan si carpen”. Pe site-ul lui Craddock, vedem ca lucrarile ei variaza de la un design clasic, pana la instalatii florale inventive, colorate si pline de umor. Avand in vedere dragostea familiei regale pentru flori, multe dintre plantele folosite vor proveni din proprietatile proprii si din Parcul Windsor.

In ceea ce priveste Palatul Kensington, Craddock intentioneaza sa foloseasca tot plante si flori de sezon. Phillippa nu este straina de lucrul cu clienti de cel mai inalt nivel. Printre ei se numara Muzeul Victoria si Albert din Londra, Hampton Court Palace si designerii Alexander McQueen si Christian Dior. Se aprovizioneaza de obicei de la propriul magazin de flori, situat in incinta Selfridge.

Ce NU se va mai intampla la nunta regala

La mijlocul lunii aprilie, People informa ca aranjamentele florale vor aduce un omagiu Printesei Diana. Trandafirii albi de gradina, preferatii sai, vor fi inclusi in aranjamente si buchete.

Daca va respecta traditia, buchetul lui Meghan va include si flori de mirt. Acestea simbolizeaza dragostea si speranta si multe dintre miresele regale le-au folosit in buchetele lor.

Despre autor

Amarandei Nicoleta

Scrie un comentariu