ADPM Cool News

Dau Hollywood-ul pe Bollywood! Starurile isi cumpara apartamente cu piscine in loc de balcoane, intr-un complex imobiliar din Mumbai!

Scris de Christian Stan

Un complex imobiliar care se construieste acum la Mumbai, in India, a atras pana si atentia starurilor de la Hollywood. Aquaria Grande este un complex imobiliar in care balcoanele sunt inlocuite de piscine private. Complexul imobiliar va cuprinde 200 de apartamente luxoase.

Aquaria Grande este un complex imobiliar care este dezvoltat acum la Mumbai, un zgarie nori de 37 de etaje, ce cuprinde 200 de apartamente ale caror balcoane sunt inlocuite de piscine private.

Complexul inedit este rezultatul colaborarii dintre arhitectul din Hong Kong, James Law, si compania Wadhawa Group. Complexul include 200 de apartamente, o parcare pe trei etaje, o sala de fitness uriasa si sauna.

Machetele de prezentare au avut asa mare succes, intrucat precomenzile au inceput deja sa soseasca. Pana si staruri de la Hollywood precum Cameron Diaz sau Ashton Kutcher si-au manifestat intentia de a-si cumpara un astfel de apartament.

Scrie un comentariu