ADPM Cool Stiri externe

Aplicatii pentru group chat. Asa poti vorbi cu prietenii si parintii pe perioada izolarii!

Scris de Ana Kozma

Izolarea la domiciliu ne-a scos pe toti din rutina zilnica, iar intalnirile cu oamenii dragi care nu ne sunt aproape sunt cu siguranta lucrurile care ne lipsesc cel mai mult. Iata cateva aplicatii pentru group chat, numai bune de a tine legatura cu prietenii si parintii pe perioada izolarii!

Aplicatii pentru group chat. Asa poti vorbi cu prietenii si parintii pe perioada izolarii!

Pana acum ni se spunea ca traim prea mult in mediul virtual si prea putin in viata reala. Situatia actuala insa, ne impune distantare sociala. Asta inseamna ca nu putem intra in contact direct cu oamenii dragi care la randul lor stau in izolare la domiciliu.

Iar acum, mediul online este singurul care ne ajuta sa pastram totusi legatura intr-un fel sau altul. Aplicatiile pentru group chat sunt cele care ne permit sa vorbim cu parintii si cu prietenii de parca ar fi langa noi. Asta chiar daca fiecare e, de fapt, acasa la el.

Iata in continuare cateva aplicatii de group chat care ne vor fi de mare folos in aceasta perioada!

Houseparty

Aplicatia iti da notificari de cate ori cei dragi o folosesc. Poti utiliza un video call cu pana la 8 persoane in acelasi timp sau va puteti juca diferite jocuri.

Zoom

Aceasta aplicatie ofera posibilitatea unui video call cu pana la 100 de oameni timp de 40 de minute in varianta gratuita. Are o interfata simpla si usor de tilizat.

FaceTime

Aceasta este o aplicatie destinata exclusiv utilizatorilor de iPhone, Mac sau iPad. Ofera varianta unui video call cu pana la 32 de persoane.

Bunch

Este o aplicatie inca la inceput, deci mai poate da erori cateodata. Insa dispune de o multime de jocuri pe care le poti juca impreuna cu prietenii tai in timp ce vorbiti pe video call.

Skype

Aceasta este varianta clasica, o varianta pe care probabil o folosesc si oamenii mai in varsta. Tocmai de aceea, este perfecta pentru video call-uri in familie. Este gratuita si poti suna pana la 50 de oameni in acelasi timp.

20 de filme pe care sa le urmaresti cat stai acasa in izolare

Scrie un comentariu