ADPM Cool Stiri Interne

Cea mai cool aplicatie interactiva! Castigi saptamanal premii fabuloase si poti sa apari in finala „Danseaza printre stele”!

Scris de Administrator

S-a lansat cea mai cool aplicatie interactive pentru tableta si smartphone, “Romanii Danseaza”. Este dedicate show-ului “Danseaza printre stele” de la Antena 1 si ofera utilizatorilor o multime de premii si surprize fabuloase! Iata despre ce este vorba!

romanii-danseaza

Cu aplicatia „Romanii danseaza”, special dedicata show-ului „Danseaza printre stele”, utilizatorii nu invata doar pasi de dans chiar de la Mihai si Elwira Petre, ci si pot castiga saptamanal un Samsung GALAXY Alpha si marele premiu, un dans pe scena in finala emisiunii.

Aplicatia „Romanii danseaza” poate fi descarcata gratuit. Utilizatorii trebuie sa-si aleaga melodia favorita de pe danseazaprintrestele.a1.ro/concursdedans, sa invete pasii de la Mihai si Elwira, sa se filmeze in timp ce danseaza si sa incarce apoi filmuletul in aplicatie. Cel mai votat dans castiga un Samsung GALAXY Alpha saptamanal si sansa de a-si demonstra talentul in finala emisiunii difuzate de Antena 1 in fiecare duminica de la 20:30.

Tot prin intermediul aplicatiei, fanii emisiunii pot vedea scene exclusive de la repetitii si din culisele show-ului.

Scrie un comentariu