Stiri externe

In ce lux traiesc marile vedete ale lumii! Iata cum arata apartamentul de 4 milioane $ al lui Anne Hathaway!

Scris de Administrator

La mai putin de un an distanta de momentul in care l-a achizitionat, Anne Hathaway isi scoate la vanzare luxosul apartament din New York. Desi a platit nu mai putin de 4.1 milioane de dolari pentru ea, actrita, care locuieste impreuna cu sotul ei in alt apartament din aceeasi cladire, spune ca a folosit locuinta scoasa acum la vanzare doar ca spatiu de depozitare.

anne-hathaway-apartament

Apartamentul scos recent la vanzare de Anne Hathaway ofera o priveliste impresionanta asupra New York-ului, norocosul care-l va achizitiona putand sa admire in voie atractii precum Brooklyn Bridge, Statuia Libertatii si Empire State Building, cat si bine cunoscutul Manhattan.

anne-hathaway-apartament1

Locuinta este amplasata in proaspat renovata cladire Clock Tower, aceasta fiind cunoscuta pentru apartamentele de lux pe care le contine.

anne-hathaway-apartament2

Geamurile imense confera o luminozitate extraordinara intregului apartament si iti permit sa privesti New York-ul din confortul canapelei din living ori in timp ce servesti micul dejun.

anne-hathaway-apartament3

Avand un total de 240 de metri patrati, apartamentul dispune de trei dormitoare spatioase, o bucatarie ultra-moderna, un living impresionant, o zona de relaxare cu canapele elegante si pian, numeroase bai si dulapuri, toate decorate intr-un stil minimalist foarte chic.

anne-hathaway-apartament4

Se pare ca Anne Hathaway ar fi gasit deja, extrem de rapid, un cumparator pentru luxosul apartament listat acum la un pret de 4.25 de milioane de dolari.

anne-hathaway-apartament5 anne-hathaway-apartament6 anne-hathaway-apartament7 anne-hathaway-apartament8 anne-hathaway-apartament9

Scrie un comentariu