Stiri Interne

Bucatarul Antonio Pasarelli, pus pe liber de la emisiunea lui Teo Trandafir!

Scris de Administrator

Dupa o lunga perioada in care au format un cuplu pe micul ecran si, spun gurile rele, chiar in viata reala, drumurile lui Antonio Pasarelli si Teo Trandafir se despart incepand cu aceasta toamna. Se pare ca celebrul bucatar a fost pus pe liber de la emisiunea pe care vedeta o prezinta la Kanal D.

teo-trandafir-antonio-relatie

Toamna vine cu numeroase schimbari in lumea televiziunii. Emisiunile incep sezoane noi si le pregatesc telespectatorilor o multime de surprize. La fel se intampla si in cazul lui Teo Trandafir, care se pregatese sa revina pe micul ecran cu emisiunea ei „Teo Show”, pe care o prezinta la Kanal D.

Citeste si: Teo Trandafir, primul sarut public cu bucatarul Antonio!

Se pare insa ca, cel putin pe plan profesional, drumurile lui Teo Trandafir si Antonio Pasarelli s-au despartit pentru moment. Conform ziarului Click!, simpaticul bucatar de origine italiana, despre care presa a speculat chiar ca ar trai o poveste de iubire cu vedeta de televizune, a fost exclus din cadrul show-ului, in urma unei decizii luate de producatori.

Citeste si: Exclusiv! Antonio Pasarelli, despre relatia cu Teo Trandafir, pasiunea pentru bucatarie si tainele televiziunii!

Nu a ramas insa fara job, intrucat ar fi fost deja cooptat de postul de televiziune Paprika Tv, unde urmeaza sa prezinte o emisiune culinara impreuna cu frumoasa Irina Mohora.

Scrie un comentariu