Stiri externe

Cu cine se iubeste acum Antonio Banderas!

Scris de Christian Stan

Dupa un divort mediatizat de Melanie Griffith, care vine dupa 18 ani de casnicie, Antoni Banderas iubeste din nou. Starul din „Automata” este indragostit lulea de Nicole Kempel, o femeie de afaceri bancher din Danemarca, cu care Banderas s-a afisat de mai multe ori in public in ultimele luni.

banderas-nicolle

antonio-banderas-noua-iubita

Antonio Banderas iubeste din nou dupa divortul de Melanie Griffith. Antonio nu isi mai tine ascunsa noua lui relatie de ochii presei, iar in ultima vreme s-a afisat in public alaturi de noua lui cucerire, femeia de afaceri daneza Nicole Kempel. In urma cu cateva zile, Antonio si Nicole au fost fotografiati dupa ce au luat cina la restaurantul Fragata din Sitges, Spania.

Antonio si Nicole s-au afisat pentru prima data impreuna la petrecerile care au avut loc in timpul Festivalului de la Cannes, din luna mai. Antonio si Melanie nu isi anuntasera pe atunci hotararea de a divorta, iar ulterior Nicole a precizat presei ca nu are nimic a face cu divortul dintre cei doi actori.  Antonio si Nicole au mai fotografiati impreuna in luna August, la Saint Tropez.

„Copiii mei sunt adulti. Am divortat. Sunt fericit acum. Viata mea se afla pe un fagas bun. Sunt chiar multumit”, declara Banderas pentru Indiewire.

Dupa 18 ani de casatorie, Antonio Banderas si Melanie Griffith au anuntat ca divorteaza la inceputul lunii iunie.  Decizia de a divorta a fost luata pe cale amiabila, iar ca motive s-au stipulat “divergente ireconciliabile”. Melanie a fost cea care a introdus actele in instanta, iar actrita cere sprijin financiar din partea lui Banderas cat si custodia deplina a fiicei lor in varsta de 17 ani, Stella.

Decizia vine ca o surpriza pentru toata lumea pentru ca cei doi pareau fericiti la inceputul lui martie in timpul unei vacante petrecute in Bahamas. Pentru Melanie (56 ani) acesta este al patrulea divort. Melanie a mai fost casatorita de doua ori cu Don Johnson si odata cu Steve Bauer. Pentru Banderas, in varsta de 53 de ani, acesta este al doilea divort.

Melanie Griffith si Antonio Banderas s-au cunoscut in timpul filmarilor la pelicula “Two Much” in 1995.

 

Scrie un comentariu