Stiri externe

Antonio Banderas, din ce in ce mai atasat de noua lui iubita! Urmeaza o noua casatorie?

Scris de Administrator

Antonio Banderas pare sa fie din ce in ce mai atasat de noua lui iubita, mult mai tanara Nicole Kimpel! Frumoasa femeie de afaceri il insoteste peste tot si cei doi par indragostiti din cale afara. Urmeaza oare o noua casatorie?

antonio-banderas-noua-iubita

Antonio Banderas este indragostit lulea de noua lui iubita, mult mai tanara Nicole Kimpel, femeie de afaceri de origine daneza. Weekend-ul acesta, cei doi au participat la cursa de Formula E, desfasurata la Londra, unde au stat nedezlipiti!

antonio-banderas-noua-iubita3

Actorul, in varsta de 54 de ani, parea plin de energie si foarte fericit la bratul iubitei sale, cu 20 de ani mai tanara. Indragostiti din cale afara, cei doi nu s-au despartit nicio secunda si s-au simtit de minune unul in compania celuilalt.

antonio-banderas-noua-iubita2

Antonio Banderas si Nicole Kimpel au participat pentru prima oara la o cursa de Formula E si s-au bucurat din plin de cele cateva zile petrecute in Londra.

antonio-banderas-noua-iubita1

Sclipirea din ochii lui Banderas, vizibila atunci cand se afla in compania iubitei sale, este o dovada a faptului ca celebrul actor este indragostit si fericit. Tocmai de aceea, nu sunt deloc putini aceia care se intreaba daca nu cumva acesta este pregatit sa-si refaca viata alaturi de Nicole. Urmeaza oare o noua casatorie, la 1 an dupa divortul lui Banderas de Melanie Griffith?

article-2650878-1E88D23C00000578-142_634x880

Dupa 18 ani de casatorie, Antonio Banderas si Melanie Griffith au anuntat ca divorteaza, la inceputul lunii iunie a anului trecut, iar la doar cateva luni distanta, faimosul actor s-a afisat deja la bratul frumoasei Nicole Kimpel.

Scrie un comentariu