Stiri Interne

Fresh! Antonia devine vedeta de televiziune!

Scris de Administrator

Antonia se pregateste intens pentru a deveni vedeta de televizune. Artista a semnat deja un contract cu postul de televiziune Kanal D si urmeaza ca, incepand din aceasta toamna, sa faca parte din juriul unui super show dedicat copiilor talentati in muzica, KIDSing.

antoniakanal-d

Pe langa faptul ca este una dintre cele mai bine cotate artiste din muzica romaneasca si o femeie extrem de frumoasa, Antonia se pregateste ca in curand sa isi faca debutul ca vedeta de televiziune. Aceasta a semnat deja un contract cu postul de televiziune Kanal D si, conform WOWbiz.ro, urmeaza sa faca parte din juriul unei productii grandioase ce va fi difuzata incepand din toamna.

wilmark-cotabita

Show-ul se va numi KIDSing si este o emisiune concurs dedicata copiilor cu voci deosebite.

bordeianu-theo-rose

Se pare ca Antoniei, la masa juriului, i se vor alatura vedete precum Wilmark si Gabriel Cotabita, in vreme ce prezentatorul show-ului va fi actorul Dan Bordeianu. Acesta din urma nu va modera singur emisiunea, ci o va avea alaturi pe o adolescenta foarte talentata din punct de vedere muzical, pe numele ei de scena Theo Rose.

iulian-moga

Mai mult decat atat, super show-ul va fi regizat chiar de Iulian Moga, fratele lui Marius Moga, cel responsabil cu mai toate videoclipurile de senzatie ale artistilor romani.

Scrie un comentariu