Stiri Interne

Antonia si Vincezo s-au inteles asupra custodiei fiicei lor

Scris de Alexandru Manea

Antonia si Vincenzo Castellano s-au inteles in particular in privinta custodiei fiicei lor, Maya, cu o luna inaintea prezentarii in instanta pentru a definitiva procedura de divort. Iata la ce decizie au ajuns.

antonia-vicenzo-custodie

Antonia si Vincenzo Castellano au ajuns la o decizie echilibrata in ceea ce priveste custodia fetitei lor, Maya. Micuta a locuit pana acum mai mult in Italia, alaturi de tatal ei si de familia acestuia, artista venind doar de cateva ori in vizita.

Luna viitoare este de asteptat ca instanta sa pronunte divortul dintre Antonia si Vincenzo. Cei doi s-au inteles insa in particular, intre timp, in ceea ce priveste ingrijirea copilului lor. Mai exact, au decis sa imparta custodia fetitei de cinci ani.

vincenzo-antonia-maya-custodie

Conform avocatului familiei Vincenzo, cei doi soti au ajuns la acest punct comun spre binele copilului lor, Maya avand nevoie de prezenta ambilor parinti, chiar daca acestia sunt divortati.

Astfel se face ca fetita va putea petrece timp alaturi de mama ei, in vacante sau in Romania, perioada decise de comun acord cu Vincenzo.

antonia-maya

„Fetita va locui in Italia in continuare, insa mama ei va putea veni sa o viziteze oricand doreste. Clientul meu chiar isi doreste ca Antonia si Maya sa aiba o relatie extrem de apropiata, pentru ca asa este normal”, a declarat Anca Andrei, avocata familiei Castellano, pentru CANCAN.ro.

Scrie un comentariu