Stiri Interne

Antonia si Vincenzo Castellano se judeca intr-un proces de rapire!

Scris de Administrator

Se stie faptul ca Antonia este in plin proces de divort cu Vincenzo Castellano, cei doi luptandu-se pentru custodia fetitei lor, micuta Maya. Intr-un interviu acordat recent, Antonia a dezvaluit ca unul dintre procesele pe care le are cu inca sotul ei este unul de rapire!

antonia-vincenzo-castellano

Daca pana nu demult a preferat sa pastreze tacerea referitor la viata ei privata si problemele legate de divortul de Vincenzo, dar si de lupta pentru custodia micutei Maya, Antonia si-a deschis recent sufletul intr-un interviu acordat revistei „The One”.

Artista a dezvaluit ca nu se simte vinovata cu absolut nimic fata de inca sotul ei, iar asta deoarece relatia ei cu Alex Velea a inceput abia in momentul in care ea era deja, din punct de vedere moral si sufletesc, o femeie singura.

Mai mult, a marturisit ca se judeca in doua dosare, unul de rapire, iar celalalt de divort si custodie.

„Eu am doua dosare. Pare dur ce o sa zic. Un dosar e de rapire a copilului si se judeca in Italia. Caci eu pot sa merg sa-mi vad copilul, dar nu e de ajuns, vreau sa il iau si la mine acasa, sa-l invat si despre familia de aici. Pana la urma, e pe jumatate romanca. Celalalt e pentru custodie si pentru divort, care se judeca impreuna aici, unde ne-am si casatorit. Copilul fiind nascut in Italia, e mai complicat. Certificatul ei e facut acolo, ea are cetatenie in ambele tari, avand parinti de doua nationalitati diferite”, a spus Antonia pentru The One.

Scrie un comentariu