News

Antonia si Vincenzo Castellano, nicio sansa de impacare? Sotul ei se resemneaza alaturi de o italianca?

Scris de Alexandru Manea

Satul sa mai insiste pentru o impacare si o reunire a familiei, macar de dragul fetitei lor, Maya, Vincenzo Castellano se resemneaza, se pare, mai nou, in bratele unei italience pe nume Carol.

antonia-vincenzo-castellano

Sansele de impacare intre Antonia si Vincenzo Castellano par mai reduse pe zi ce trece.

In timp ce italianul are grija de fetita lor, alaturi de familia lui din Napoli, solista isi traieste intens viata de artist mergand la concerte in Romania, la emisiuni de radio, si, mai nou, da ocazia barfitorilor sa speculeze pe maginea posibilei relatii pe care ar avea-o cu Alex Velea, dat fiind desele momente de apropiere suspecta dintre ei.

Antonia pare sa nu vrea sa priveasca inapoi, iar sansele de impacare cu sotul ei par minime. Mai grav este faptul ca apropiatii ei sustin ca nu este nici interesata de soarta fiicei sale care a ajuns in grija bunicilor ei din Napoli.

Recent, Antonia si-a revazut fiica dupa trei. Ea a sustinut un concert la Roma, insa, conform apropiatilor citati de Cancan.ro, nu avea de gand sa dea o fuga pana in Napoli pentru a-si reintalni copilul, desi ii desparteau doar 200 de kilometri ce puteau fi parcursi rapid pe autostrada.

In aceste conditii, afland ca artista a ajuns la Roma, soacra si cumnata ei au luat fetita si au dus-o in capitala pentru a-si revedea mama. Intalnirea a avut loc dupa concertul pe care solista l-a avut intr-un club.

Iata ca, mai nou, Vincezo pare sa se fi impacat cu ideea ca nu mai poate forma un cuplu alaturi de cantareata din Romania si, conform surselor citate de Cancan.ro, se consoleaza in bratele unei italience pe nume Carol, cu care a petrecut in Miami, orasul in care familia acestuia manageriaza celebrul club Bamboo, si, mai mult, au petrecut si o vacanta impreuna in Turcia.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu