Carusel Stiri Interne

Bomba in showbiz! Antonia si Alex Velea s-au mutat impreuna!

Scris de Christian Stan

Dupa intense luni de speculatii, se pare ca Antonia si Alex Velea s-au mutat impreuna intr-un apartament din zona Parcului Herastrau. Pentru cei doi amorezi vor urma primele sarbatori petrecute impreuna, asta cu toate ca niciunul dintre cei doi nu recunoaste oficial relatia.

alex-velea-antonia
Se pare ca Antonia si Alex Velea vor petrece sarbatorile de iarna impreuna, intrucat conform eva.ro artista si-a mutat deja o parte din lucruri in apartamentul pe care Alex Velea il are langa Parcul Herastrau din Bucuresti. Mutarea celor doi vine ca o veritabila surpriza, intrucat niciunul nu recunoaste oficial relatia.

In ultimele luni, Antonia nu scapa de intrebarile presei referitoare la presupusa idila pe care ar avea-o cu Alex Velea. De fiecare data insa, reuseste sa evite subiectul si sa nu dea nicio declaratie lamuritoare.

Intr-un interviu acordat recent ziarului Ring, artista a marturisit ca tot acest scandal nu a afectat-o in niciun fel, dar ca o deranjeaza atunci cand oamenii spun lucruri neadevarate despre ea si o judeca gresit. A adaugat ca nu vrea sa mai vorbeasca despre Alex Velea, fiindca este un subiect care o deranjeaza.

Nu demult, invitata fiind in platoul emisiunii „TEO Show” de la Kanal D, Antonia a dezvlauit ca inca nu se simte pregatita sufleteste sa faca lumina in acest caz si sa lase garda jos in fata tirului de intrebari venite din partea jurnalistilor, dar ca o va face atunci cand va veni momentul potrivit.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu