Carusel Stiri Interne

Bomba in showbiz! Antonia si Alex Velea s-au mutat impreuna!

Scris de Christian Stan

Dupa intense luni de speculatii, se pare ca Antonia si Alex Velea s-au mutat impreuna intr-un apartament din zona Parcului Herastrau. Pentru cei doi amorezi vor urma primele sarbatori petrecute impreuna, asta cu toate ca niciunul dintre cei doi nu recunoaste oficial relatia.

alex-velea-antonia
Se pare ca Antonia si Alex Velea vor petrece sarbatorile de iarna impreuna, intrucat conform eva.ro artista si-a mutat deja o parte din lucruri in apartamentul pe care Alex Velea il are langa Parcul Herastrau din Bucuresti. Mutarea celor doi vine ca o veritabila surpriza, intrucat niciunul nu recunoaste oficial relatia.

In ultimele luni, Antonia nu scapa de intrebarile presei referitoare la presupusa idila pe care ar avea-o cu Alex Velea. De fiecare data insa, reuseste sa evite subiectul si sa nu dea nicio declaratie lamuritoare.

Intr-un interviu acordat recent ziarului Ring, artista a marturisit ca tot acest scandal nu a afectat-o in niciun fel, dar ca o deranjeaza atunci cand oamenii spun lucruri neadevarate despre ea si o judeca gresit. A adaugat ca nu vrea sa mai vorbeasca despre Alex Velea, fiindca este un subiect care o deranjeaza.

Nu demult, invitata fiind in platoul emisiunii „TEO Show” de la Kanal D, Antonia a dezvlauit ca inca nu se simte pregatita sufleteste sa faca lumina in acest caz si sa lase garda jos in fata tirului de intrebari venite din partea jurnalistilor, dar ca o va face atunci cand va veni momentul potrivit.

Scrie un comentariu